Hotspots

Pistache Café

14 mei 2016
IMG_0277

Op moederdag was ik opzoek naar een leuk plekje om te lunchen in de zon. Ik had toevallig online gevonden dat er een nieuw lunchtentje was geopend dichtbij de Paleistuin. Ik was hier een keer geweest met een vriendin, en wilde gauw mn mamsie meenemen hier naartoe.

 

Pistache Café ligt net iets buiten het centrum maar makkelijk te lopen vanaf Grote markt. Zo kom je ook nog eens langs allemaal leuke winkeltjes op de weg er naartoe :). Het ligt op de hoek, en heeft een oude uitstraling van de buitenkant. Dit maakt het heel bijzonder en anders dan andere lunchtentjes. Eenmaal binnen was alles van Pistache groen, natuurlijk. Overal hippe cactus plantjes en marble tafeltjes waar ik gek op ben.

Op de lunchkaart staat van alles, van gezonde receptjes tot aan cheat gebakjes. Ik had een broodje met hummus, avocado en een knoflookdipje. Dit was heel lekker. Ik had al eerder de boekweit pancakes met cashew room genomen en deze was ook lekker maar toch niet zo lekker als de ongezonde American pancakes, jammer genoeg. De cheesecake van pistache is ook aan te bevelen, en ook hebben ze gezonde taartjes van SUE. Als drankje erbij had ik een lemonade van prikkel water van Stella Maris met muntblaadjes erin, dit zag er feestelijk uit en smaakte ook nog lekker op een zonnige dag. Je kan er op het terras heerlijk zitten en je kijkt uit op een drukke straat waar je lekker mensen kunt bekijken. Wat ik altijd leuk vind om te doen.  Als je in Den haag woont, of in de buurt bent zou ik zeker langsgaan om lekker te chillen en een hapje te eten.

Ik ga zeker terugkomen voor de Acai bowl met vers fruit, of de heerlijke wentelteefjes. De bediening duurde overigens wel lang, maar dit komt waarschijnlijk omdat ze net geopend waren… De prijzen waren goed te doen, voor een broodje betaalde je 6 euro wat ik redelijk vind.

Prinsenstraat 134
Den Haag
070 362 6210

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply